Services

Juiste Ervaring

De service die wij aan u kunnen leveren is uniek in de revisiebranche. Juist omdat wij zoveel ervaring in huis hebben vanuit de truck wereld, kunnen wij een zeer juiste diagnose stellen aan uw voertuig.

Wij hebben kennis van alle systemen die uw voertuig aan boord heeft. Wij scholen ons nog steeds bij over de nieuwste technieken in uw voertuig.

Lees meer »

Apparatuur

Wij zijn in het bezit van professionele apparatuur waarmee wij op een efficiënte en prijs vriendelijke manier kunnen repareren en reviseren.

Onder andere een scoopmeter waarmee wij uw ventielen ook digitaal (PWM signaal) of analoog kunnen aansturen. Ook zijn wij in het bezit van een testkast waarbij wij de aanstuurventielen kunnen belasten en bedienen zodat deze kunnen worden getest zoals ze in een versnellingsbak gebruikt worden. Wij reinigen kleine delen zoals kleppenblokken en kleppen met ultrasoon technieken om een 100% reiniging te kunnen garanderen.

Lees meer »

Klantenondersteuning

Ook bieden wij u ondersteuning bij vragen over versnellingsbakken, elektronica, diagnoses en wagenpark en/of klantvoertuigen.

Heeft u vragen of wilt u op weg geholpen worden?

Garantie & vervoer

Wij geven garantie conform onze leveringsvoorwaarden.

Tevens kunnen wij op verzoek het vervoer van uw versnellingsbak verzorgen.

Lees onze leveringsvoorwaarden »

Portfolio

Informatie over alle merken en typen versnellingsbakken, differentieels, PTO’s, Retarders enz.